Langedijkenheerhugowaard.nl

Op www.langedijkenheerhugowaard.nl kunnen inwoners van gemeenten Heerhugowaard en Langedijk meepraten over de nieuwe gemeente.

Reageren en liken
Inwoners kunnen tot 22 april aangeven waar ze blij van worden, wat ze belangrijk vinden en welke ideeën ze hebben. Ook staat er een overzicht van alle inzendingen van de inwoners op de website. Spreekt een inzending aan? Dan kan er een ‘like’ worden gegeven.

Belangrijke onderwerpen
Door middel van deze website kunnen beide gemeentebesturen erachter komen wat voor de inwoners belangrijke onderwerpen zijn. Uiteindelijk wordt de inbreng van de inwoners meegenomen in het herindelingsontwerp.

Fusie
Meer informatie en uitleg over de fusie en een lijst met veelgestelde vragen kunt u vinden op www.heerhugowaard.nl/fusie.

• 05 april 2019