Verkiezingsdebat

Op woensdag 14 maart vindt het GROTE verkiezingsdebat plaats in theater Cool. Op deze avond debatteren de lijsttrekkers van de elf politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen over hun visie op de stad. Het publiek kan op de stellingen reageren via hun telefoon door de online tool Mentimeter.

Het uiteindelijke doel van het verkiezingsdebat is de inwoners meer te betrekken bij de gemeentelijke politiek en hun keuze tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart te vergemakkelijken.

Iedereen welkom

De inloop voor het verkiezingsdebat is op 14 maart om 19.00 uur. Het debat start om 19.30 uur. Het verkiezingsdebat is vrij toegankelijk voor alle inwoners van Heerhugowaard. Degenen die niet in de gelegenheid zijn om naar Cool te komen, kunnen het hele debat ook live volgen via het digitale Ziggo kanaal 47.

• 07 maart 2018