Vlogfestival

Dit jaar houdt de gemeente Heerhugowaard als eerste gemeente in Nederland een vlogfestival. Op het vlogfestival krijgen jongeren tussen de 14 en 29 jaar de gelegenheid, om hun mening te geven over Heerhugowaard.

Vinden jullie als jongeren dat er wat beter kan in Heerhugowaard of juist dat er al iets goed gaat? Laat dit dan weten in je vlog! De enige regel die er is, is dat de vlog niet langer dan vier minuten mag duren. Verder mag je zelf je creativiteit gebruiken voor de invulling van de vlog!

Wat kun je winnen?

Als de professionele jury jouw filmpje als beste vlog kiest, dan win jij de titel jongeren burgemeester van Heerhugowaard. Jouw idee wordt dan door de gemeente uitgevoerd. Hoe cool is dat? Win je, dan krijg je nog eens 250 euro om te besteden aan iets waar je zelf blij van wordt. Ook voor de tweede en derde plaats is er een mooie prijs, maar er zijn natuurlijk nog veel meer prijzen te winnen.

Zo werkt het!

Zorg dat je zoveel mogelijk stemmen verzamelt op de website, want de drie meest populaire filmpjes komen automatisch in de finale terecht. De jury nomineert nog eens drie extra vlogs. Het gaat vooral om de inhoud dus twijfel vooral niet aan je camera skills. Jij bent Heerhugowaard, dus doe je ding!

Op vlogfestival.nl kun je jouw vlog insturen!!

• 13 september 2017