Tentoonstelling (kunst)werken Dag van de democratie 2016.

30 september 2016

Tentoonstelling (kunst)werken Dag van de democratie 2016

De (kunst)werken die op 10 september tijdens de Dag van de Democratie en de hieraan voorafgaande Week van de Democratie door inwoners van Heerhugowaard zijn gecreëerd worden van maandag 3 tot vrijdag 21 oktober 2016 tentoongesteld in het gemeentehuis. Raadsleden zijn tijdens deze events, waar als thema ‘Geef samen kleur aan de democratie’ centraal stond, met inwoners in gesprek gegaan over democratie en wat dit voor hen persoonlijk betekent. Omdat de gemeenteraad met de Dag van de Democratie dit jaar aansloot bij de Atelier- en Kunstroute was er voor bezoekers de mogelijkheid er kwast en verf bij te pakken en zo beeld of tekst vast te leggen op doek. Hier is regelmatig gebruik van gemaakt en dit heeft bijzondere en ook ludieke (kunst)werken opgeleverd.

Nieuwsgierig naar de creaties? Bezoek van maandag 3 tot vrijdag 21 oktober het gemeentehuis en laat u verrassen.

Mocht u interesse hebben om uw kunstwerk op te halen, dan kunt u een email sturen naar m.thoen@heerhugowaard.nl