Uitnodiging H300 op weg - 13 april !

06 april 2016

Burgertop

Uitnodiging 13 april!  

Bent u benieuwd naar hoe het er nu voorstaat met de ideeën van de H300? Ja?

Dan krijgt u nu de kans te weten te komen welke inwoners met de uitwerking van de ideeën aan de slag zijn gegaan en hoe ver ze daar op dit moment mee zijn gevorderd.

Inmiddels zijn de zogenaamde Werkateliers achter de rug. Daarin zijn de deelnemers in verschillende groepen per thema met elkaar in gesprek gegaan over de 10 beste ideeën die uit de Burgertop H300 naar voren zijn gekomen. Door de werkgroepen zijn al heel concreet plannen gemaakt, waarmee de eerste stappen ter realisatie van een idee zijn genomen.

Op 13 april wordt in het gemeentehuis van Heerhugowaard de H300 op weg! bijeenkomst gehouden, waarin vertegenwoordigers van de verschillende werkgroepen hun tussentijdse resultaten presenteren aan het publiek. Bovendien hebben diverse groepen ook een marktkraam staan. Daar kunt u zich na afloop van de presentaties verder laten informeren over de plannen van de werkgroepen.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. U kunt al vanaf 19.00 uur naar binnen. Bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden.

U hoeft zich niet speciaal voor deze avond te melden.

U komt toch ook?

Meer informatie? Griffie@heerhugowaard.nl of bel 14072 en vraag naar de griffie.

 

Terug naar nieuws