Stagiair(e) gezocht!

HBO/WO STAGIAIR(E) COMMUNICATIE/BESTUURSKUNDE

Per september 2014 zoeken wij, voor de periode van minimaal een half jaar, een HBO/WO student communicatie of bestuurskunde met affiniteit voor politieke communicatie. Heb jij interesse in politiek, gevoel voor politieke verhoudingen en beschik jij over kennis van het politieke stelsel? Heb jij een flexibele werkhouding en ben je bereid om in de avonduren ook te werken? Misschien zoeken we jou!

Je biedt ondersteuning aan de nieuwe gemeenteraad van de gemeente Heerhugowaard. Bovendien voer je zelfstandig een onderzoek uit naar de communicatie van de gemeenteraad en de ambtelijke organisatie; hoe kunnen beide partijen het beste van elkaar profiteren?

Tijdens de stage verricht je de volgende werkzaamheden:

• Onderzoek naar verbetering de communicatie tussen gemeenteraad en ambtelijke organisatie;
  • Opstellen en uitvoeren van aanbevelingen resulterende uit bovengenoemd onderzoek.
  • Organiseren van “praat met de raad” bijeenkomsten;
  • Organiseren van politieke cafés;
  • Onderhoud van de website;
  • Ondersteunen bij het opzetten van social media voor de raad;
  • Evaluatie van het communicatie jaarplan 2013 en adviseren van de raadsgriffier en nieuwe gemeenteraad

Kijk voor meer informatie op de stage website van de gemeente Heerhugowaard: http://www.jointhestage.nl/home/

of neem contact op met de raadsgriffier, Liesbeth Schreiner: griffie@heerhugowaard.nl

• 16 april 2014