Heerhugowaarders willen discussie over voorzieningen

12 februari 2014

Van 20 januari tot en met 31 januari kregen de inwoners van Heerhugowaard de mogelijkheid om onderwerpen aan te dragen via een online formulier voor het verkiezingsdebat op 13 maart 2014. Een van drie onderwerpen voor het debat wordt namelijk gekozen door de inwoners van Heerhugowaard. 

In de periode van 20 januari tot en met 31 januari hebben de inwoners 50 onderwerpen aangedragen. Uit een van de 50 onderwerpen hebben de griffier Liesbeth Schreiner en burgemeester Han ter Heegde een gekozen. 

Uit de vele reacties is gebleken dat de inwoners van Heerhugowaard verschillende vragen hebben over de aanwezige voorzieningen in Heerhugowaard, zoals:, Middenwaard, infrastructuur en bereikbaarheid, musea en uitgaansgelegenheden voor jongeren. Om deze onderwerpen een podium te geven, worden ze gebundeld in het thema Voorzieningen. 

De twee andere onderwerpen van het debat zijn Zorg en Welzijn in Heerhugowaard en Veiligheid.

Wij willen alle inwoners hartelijk bedanken voor het aandragen van onderwerpen en nodige wij de inwoners uit om het verkiezingsdebat live mee te maken op 13 maart in theater Cool!

Alle reacties zijn te zien in het online reactieoverzicht.

Terug naar nieuws