Twee extra stembureau's bij gemeenteraadsverkiezingen

Twee extra stembureaus op verkiezingsdag Gemeenteraadsverkiezingen

Voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 zal de gemeente extra stembureaus plaatsen op twee locaties in Heerhugowaard. Inwoners van Heerhugowaard kunnen voor het eerst naast de al bekende stembureaus nu ook terecht om te stemmen bij het treinstation Heerhugowaard en winkelcentrum Middenwaard)

Gemak

Met deze twee extra stembureaus speelt de gemeente Heerhugowaard in op de behoefte van de inwoners om het stemmen zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken.

Even boodschappen doen en nog snel stemmen zonder het winkelcentrum te verlaten? Dit kan tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart!! De gemeente Heerhugowaard maakt in samenwerking met winkelcentrum Middenwaard dit mogelijk. In het voormalige pand van Game Mania tegenover het parkeerterrein aan de Zuidtangent, kunnen inwoners hun stem uitbrengen.

Station

Inwoners die buiten Heerhugowaard werken of studeren en met de trein reizen, hebben de mogelijkheid om voor hun vertrek of aankomst in Heerhugowaard, hun stem uit te brengen bij het treinstation. Het stembureau zal worden geplaatst bij het parkeerterrein voor het station.

Beiden stembureaus zijn ook rolstoeltoegankelijk.

• 23 januari 2014