Overzicht van nieuwsberichten mei 2013

Raadsvergadering vanavond live te volgen via internet 28 mei 2013

Ook vanavond is de raadsvergadering weer live via internet te volgen via http://heerhugowaard.raadsinformatie.nl/ Vanaf het vragenhalfuur om 19.30 uur.

Eerste Raadspagina in het Stadsnieuws is verschenen! 21 mei 2013

De allereerste raadspagina van de gemeenteraad in het Stadsnieuws is een feit! Voortaan kunt u in iedere editie van het Stadsnieuws deze pagina verwachten.

Stagiaire gezocht! 16 mei 2013

Wij zoeken een student communicatie of bestuurskunde. Interesse in politiek, gevoel voor politieke verhoudingen en beschik jij over kennis van het politieke stelsel? Dan zoeken wij jou!

Voorjaarsnota 2013 en jaarstukken 2012 13 mei 2013

De voorjaarsnota en de jaarstukken zijn terug te vinden in de agenda voor 20 juni, maar wegens publicatieproblemen ook via de knop " dossiers" en vervolgens "voorjaarsnota"

Commissie Middelen wordt vanavond LIVE uitgezonden 06 mei 2013

De commissie middelen, die in het teken staat van de regionale samenwerking i.h.k.v. de drie D's, wordt vanavond live uitgezonden via heerhugowaard.raadsinformatie.nl