Stagiaire gezocht!

HBO/WO STAGIAIR(E) COMMUNICATIE/BESTUURSKUNDE

Wij zoeken een HBO/WO student communicatie of bestuurskunde met affiniteit voor politieke communicatie. Heb jij interesse in politiek, gevoel voor politieke verhoudingen en beschik jij over kennis van het politieke stelsel? Heb jij een flexibele werkhouding en ben je bereid om in de avonduren ook te werken? Misschien zoeken we jou!

Je biedt ondersteuning bij de gemeenteraadverkiezingen van de gemeente Heerhugowaard.

Tijdens de stage verricht je de volgende werkzaamheden:

• Het opstellen van een verkiezingsmatrix waar een vergelijking wordt gemaakt tussen de verschillende verkiezingsprogramma’s.
  • Ondersteunen bij het opstellen van de verkiezingskrant;
  • Ondersteunen bij het organiseren van verkiezingsdebatten/bijeenkomsten;
  • Organiseren van “praat met de raad” bijeenkomsten;
  • Organiseren van politieke cafés;
  • Onderhoud van de website;
  • Ondersteunen bij het opzetten van social media voor de raad;
  • Evaluatie van het communicatie jaarplan 2013 en adviseren van de nieuwe gemeenteraad;
  • Adviseren van de gemeenteraad/griffier op het gebied van communicatie.

Kijk voor meer informatie op de stage website van de gemeete Heerhugowaard: http://www.jointhestage.nl/home/

• 16 mei 2013