Trees Huijboom-Brouwer

Trees Huijboom-Brouwer

Foto van Trees Huijboom-Brouwer

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

In de rubriek Wie is Wie, zal ik iets over mijzelf vertellen.

In 1976 ben ik getrouwd met Hans, samen kregen we 2 zonen en een dochter. En inmiddels de trotse oma en opa van 6 kleinkinderen.

Voor mijn huwelijk heb ik 5 jaar gewerkt in het kleuteronderwijs, een hele leuke periode.

Mijn vrije tijd was gevuld met vrijwilligerswerk, o.a. het organiseren van vakantie kinderspelen

We hebben gewoond in Haarlem, waar we een aantal jaren werkten in een afkick-en rehabilitatiecentrum voor drugs verslaafden van stichting Teen Challenge, boeiend én leerzaam. We woonden tussen de verslaafden, die gemiddeld een jaar in therapie waren.

Later verhuisden we naar Hauwert, een prachtig West Fries dorp.

In Hauwert zijn we in 1979 begonnen met stichting NehemiaZorg, die zorg biedt aan mensen met sociale en psychische problemen.

In 1992 is NehemiaZorg verhuisd van Hauwert naar Heerhugowaard, naar het voormalig klooster aan de Dreef en wij verhuisden mee met ons gezin. We vonden een leuke woning in de Bomenwijk.

Dit werk hebben we met heel veel voldoening mogen doen, hier hebben we gezien dat ieder mens, ongeacht opleiding of afkomst in een situatie terecht kan komen waar hulp nodig is.

Tijdens deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van zorg, hulpverlening, management en alles wat te maken heeft met het leiden van een zorginstelling.

We mochten de organisatie, waar we beiden werkten, zien ontwikkelen van een klein particulier initiatief tot een instelling, die zowel AWBZ als GGZ erkend is.

Door dit werk heb ik het nut leren zien om actief in de politiek te worden. Door politici worden besluiten genomen die gaan over mensen ėn over mensen die hulpverlening nodig hebben. Hier wordt beleid gemaakt!

Vanaf 2002 ben ik raadslid voor de ChristenUnie, een partij waar ik me bij thuis voel. De christelijke normen en waarden sluiten aan bij mij als christen. De ChristenUnie ziet om naar kwetsbare mensen en heeft oog voor o.a. milieu, duurzaamheid, onderwijs en welzijn.

Dat zijn onderwerpen, waar ik me graag voor inzet.

Het werk als raadslid kan ik doen met de steun van betrokken commissieleden, die zich met mij samen inzetten voor de inwoners van Heerhugowaard. 

Als u vragen heeft: welkom om mij te bellen of te mailen.

Trees Huijboom

Albast 16

1703 CX  Heerhugowaard

06-188 41 875

website ChristenUnie HHW: www.christenunie.nl

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: Trees Huijboom-Brouwer

  @gertjansegers Een prachtige belofte! Dank je wel!

  13-05-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Trees Huijboom-Brouwer

  Onderzoek EenVandaag: ChristenUnie en SGP meest betrouwbare politieke partijen cip.nl/83731-onderzoe… via @cipnl

  05-02-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Trees Huijboom-Brouwer

  RT @gertjansegers: Ik krijg nu veel vragen over de vrijheid en veiligheid van homo’s op school. Hier schrijf ik daar iets over. Over de vri…

  11-11-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Trees Huijboom-Brouwer

  RT @op1npo: Leider van de @christenunie @gertjansegers maakt zich zorgen over het uitsluiten van ouderen tijdens de #coronacrisis. Ouderen…

  11-05-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Trees Huijboom-Brouwer

  Joods gezin wordt geterroriseerd in hun eigen huis: ’Papa, wanneer willen ze ons op de trein zetten?’ noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf2019102… via @nhdagblad

  26-10-2019

Meer tweets van Trees Huijboom-Brouwer