Sebastian Visser

Sebastian Visser

Foto van Sebastian Visser

Contact informatie

Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: tot: Functie: Raadslid
Logo van D66 Dijk en Waard
Fractie: D66 Dijk en Waard Periode: van: 1 oktober 2020 tot: Functie: Raadslid

Planetenlaan 53

1702 LK Heerhugowaard

Geboren en getogen in Heerhugowaard.

Sinds 2016 ben ik actief in de politiek, eerst als commissielid en per 2018 raadslid en fractievoorzitter namens Nederland Duurzaam. Als jonge partij brengen wij nieuw elan in de gemeenteraad en kijken we met een frisse blik naar bepaalde onderwerpen.

Zelf ben ik werkzaam als directeur bij NUWEA, een digitaal accountantskantoor gevestigd te Uitgeest. Daarnaast is voetbal een grote hobby van me en ben ik elke zondag op het veld te vinden met mijn vrienden van KSV 3.

Heerhugowaard is een prettige gemeente om in te wonen waarbij we scherp moeten zijn op het groeiend inwonersaantal. Aan de ene kant om de dorpse normen & waarden te behouden, maar aan de andere kant de voorzieningen bieden voor jong & oud die bij een stad (ja, een stad) met de grootte van Heerhugowaard horen.

Daarnaast hebben we een hele slag te slaan wat betreft de energietransitie. Hierin heeft de gemeente een belangrijke rol om uiteindelijk de doelstellingen van 2030 te behalen.

Mijn interesse ligt met name bij de stedelijke ontwikkeling, sport en de energietransitie.

Mocht u eens met mij willen praten over Heerhugowaard dan sta ik daar als raadslid uiteraard voor open. Ik ben bereikbaar via de mail: sebastian.visser@quicknet.nl en het e-mailadres van onze partij: info@partijnederlandduurzaam.nl.