Monique Bankras-van der Klein

Monique Bankras-van der Klein

Foto van Monique Bankras-van der Klein
E-mailadres: mo.bankras1@gmail.com
Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: 27 april 2010 tot: Functie: Raadslid
Logo van Presidium
Commissie: Presidium Periode: van: 1 mei 2018 tot: Functie: Fractievoorzitter
Logo van HOP
Fractie: HOP Periode: van: 1 mei 2018 tot: Functie: Fractievoorzitter

IJsbeer 4
1704 TX  Heerhugowaard
06-17944431 / 072-5720087

 

Geboren en getogen in Heerhugowaard.

Getrouwd, moeder van twee volwassen kinderen. 

Ik ervaar het als een eer om als gemeenteraadslid mee te mogen werken aan allerlei zaken binnen onze mooie gemeente. Ik zit met veel plezier deze tweede termijn namens de HOP in de gemeenteraad!

Naast het werk als raadslid voor de HOP ben ik manager kinderopvang en onderwijs bij kindcentrum De Vaart.  Op deze locatie werken we samen om de kinderen een rijke en waardevolle speel- leeromgeving te bieden. Zodat kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Mijn werkgever is Blosse.

Ik heb veel ervaring in en kennis over de kinderopvang; de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en de buitenschoolseopvang, en het coachen van professionals in de kinderopvang en onderwijs. 

Daarnaast heb ik een brede belangstelling welke van pas komt bij allerlei onderwerpen waar je als gemeenteraadslid mee te maken krijg. 

Geboeid en actief betrokken bij de plaatselijke politiek sinds 8 jaar. Ik wil graag meedenken en meewerken aan een mooi Heerhugowaard om in te wonen, naar school te gaan, te werken en te recreëren. Ik vind het belangrijk te behouden wat we aan voorzieningen hebben opgebouwd,  sta voor een goed sociaal beleid en ik geloof in de eigen kracht van mensen.  Alle ontwikkelingen in Heerhugowaard volg ik op een positief kritisch wijze.

 

 

Laatste tweets

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @bheermavanvoss: Eens! twitter.com/BetsyvdGrift/s…

  16-02-2018

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @Ilse2906: Ja hoor! Mijn 1e column, mijn naam in grote letters in het #vakblad #managementkinderopvang. Benieuwd naar de reacties! https…

  08-02-2018

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @BetsyvdGrift: De educatieve waarde van kinderopvang (óók de VVE programma’s) wordt vaak gezocht in activiteiten. Dingen dóen met de peu…

  21-12-2017

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @RdHeerhugowaard: Burgemeester @BertBlase ( en natuurlijk wij als gemeenteraad 😃)roept jongeren op deel te nemen aan #Vlogfestival https…

  26-10-2017

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @campuscolumbus: Wij zijn goed vertegenwoordigd in de nieuwe #DaltonVisie #Erkenning

  https://t.co/NzxQQrXb66

  19-06-2017

Meer tweets van Monique Bankras-van der Klein