Monique Bankras-van der Klein

Monique Bankras-van der Klein

Foto van Monique Bankras-van der Klein

Contact informatie

E-mailadres:
mo.bankras1@gmail.com
Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: 27 april 2010 tot: Functie: Raadslid
Logo van HOP
Fractie: HOP Periode: van: 27 april 2010 tot: Functie: Raadslid

IJsbeer 4
1704 TX  Heerhugowaard
06-17944431 / 072-5720087

 

Geboren en getogen in Heerhugowaard.

Getrouwd, moeder van twee volwassen kinderen en oma van twee kleindochters.

Ik ervaar het als een eer om als gemeenteraadslid mee te mogen werken aan allerlei zaken binnen onze mooie gemeente. Ik zit met veel plezier deze derde termijn namens de HOP in de gemeenteraad!

Naast het werk als raadslid voor de HOP ben ik manager kinderopvang en onderwijs bij kindcentrum De Vaart.  Op deze locatie werken we samen om de kinderen een rijke speel en leeromgeving te bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar.  Kinderen met een grote diversiteit aan culturele achtergrond kunnen bij de Vaart samen groeien, plezier maken en krijgen een brede basis mee. Daarnaast ben ik betrokken bij het peuterproject van Zuyderwaert. 

Mijn werkgever is Blosse.

Ik heb veel ervaring in en kennis over de kinderopvang; de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en de buitenschoolseopvang, het basisonderwijs en het coachen van professionals in de kinderopvang en onderwijs. 

Daarnaast heb ik een brede belangstelling welke van pas komt bij allerlei onderwerpen waar je als gemeenteraadslid mee te maken krijg. 

Geboeid en actief betrokken bij de plaatselijke politiek sinds 10 jaar. Ik wil graag meedenken en meewerken aan een mooi Heerhugowaard om in te wonen, naar school te gaan, te werken en te recreëren. Ik vind het belangrijk te behouden wat we aan voorzieningen hebben opgebouwd,  sta voor een goed sociaal beleid en ik geloof in de eigen kracht van mensen.  Alle ontwikkelingen in Heerhugowaard volg ik op een positief kritisch wijze.

 

 

Laatste tweets

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @blossekc: 'Investeren in goede kindvoorzieningen loont' | PO-Raad poraad.nl/nieuws-en-acht… via @AddThis

  30-06-2020

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @MinPres: De mensen in de kinderopvang staan in deze tijd dag en nacht klaar voor kinderen van ouders met cruciale beroepen. Dankzij hen…

  10-04-2020

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @korpsmariniers: Onze mannen tijdens de Initial Skills Phase diep in de jungle van Belize. Leren leven, overleven en later het vechten i…

  01-06-2019

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @gertjanjongkind: Garrelt de Graaf is door de gemeenteraad van Heerhugowaard benoemd als griffier! Garrelt gefeliciteerd én Heerhugowaa…

  01-06-2019

 • Monique Bankras-van der Klein tweet:

  RT @iljagort: Besluitvorming klimaatakkoord kort uitgelegd.

  https://t.co/7FfiaMXQqw

  26-01-2019

Meer tweets van Monique Bankras-van der Klein