Marcel Koster

Marcel Koster

Foto van Marcel Koster

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

H.Segherslaan 18

1701 XB Heerhugowaard

Tel: 072 5720548

Beste lezer,  

Ik ben in december 1961 in IJmuiden geboren, vervolgens vanaf mijn zesde jaar in Den Helder gewoond en ook nog even in Dordrecht en Alkmaar. Vanaf 1995 woon ik, samen met mijn gezin, in Heerhugowaard. We hebben drie kinderen (18,18 en 21 jaar).

We wonen in de Schilderswijk in Heerhugowaard. Naast mijn raadswerk werk ik op de afdeling Interne Controle bij VIVAT (voorheen SNSREAAL). Naast een HBO-it opleiding heb ik 3 post-HBO opleidingen gevolgd aan de Haagse Hogeschool: Operational Audit, Begeleiden van veranderingsprocessen, Adviseren bij Organisatieverandering. Daarnaast nog bijna 50 cursussen op de gebieden it, kwaliteitszorg, persoonlijke ontwikkeling etcetera.

Vanuit mijn ervaring en opleiding ben ik zeer geïnteresseerd in financiële onderwerpen en ook hoe organisatieveranderingen veranderingen plaatsvinden. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan de decentralisatie op het gebied van de zorg die nu plaatsvinden en ook aan de ISD (Integrale sociale Dienst). Vanaf eind oktober 2013 ben ik raadslid. Voor die tijd zat ik al ruim 4 jaar in de commissie Middelen (Financiën).

Ik heb voor het CDA gekozen vanwege het samenbindende element van deze partij en het, in eerste instantie, gericht zijn op wat mensen zelf kunnen. Ofwel: iedereen stimuleren om mee te doen met zijn of haar mogelijkheden, maar als dat niet meer kan is er steun en hulp voor je, want we doen het tenslotte samen. Met het CDA kom je er niet alleen voor te staan.

Als je wilt reageren, doe dat gerust!

Met vriendelijke groet,

Marcel Koster.