Hilke Verhagen

Hilke Verhagen

Foto van Hilke Verhagen

Contact informatie

E-mailadres:
hilkehilke@hotmail.com
Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: 27 maart 2014 tot: Functie: Raadslid
Logo van DOP
Fractie: DOP Periode: van: 8 maart 2021 tot: Functie: Raadslid

 Mijn naam is Hilke Verhagen, ik ben getrouwd, moeder van 4 zonen en ik woon in het prachtige land van Luna. Sinds mijn 10e jaar woon ik in Heerhugowaard en voel mij een echte Heerhugowaardse.

Na jarenlang gewerkt te hebben in het welzijnswerk werk (voornamelijk als jongerenwerker) ik nu een aantal jaren als persoonlijk begeleider met jong volwassen in de ggz. 

Niet iedereen komt makkelijk mee in onze samenleving en als medewerker in de zorg en welzijn probeer ik mensen hierin te begeleiden.

 

Dit is mijn 2e periode als raadslid . Al vroeg had ik interesse in de politiek en was lid van de eerste jongerenraad van Heerhugowaard. Uiteindelijk heb ik mij aangesloten bij de H.O.P een locale partij die staat voor goed wonen, werken en recreëren in Heerhugowaard.

 

Welzijn, zorg en jeugd hebben altijd mijn belangstelling welke ik ook goed volg binnen Heerhugowaard en waar ik mijn kennis voor inzet.

Daarnaast zet ik mij als raadslid in voor meer participatie van onze inwoners. Ik geloof dat inwoners goed weten wat nodig is in bijvoorbeeld wijken maar ook goed kunnen meedenken met problemen waar de gemeenteraad tegenaan loopt.

06 37460366