Alex Harren

Alex Harren

Foto van Alex Harren

Contact informatie

Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: 16 maart 2006 tot: Functie: Raadslid
Logo van VVD
Fractie: VVD Periode: van: 27 maart 2014 tot: Website: heerhugowaard.vvd.nl/ Functie: Raadslid
Logo van Auditcommissie
Commissie: Auditcommissie Periode: van: tot: Functie: Voorzitter commissie

Het samen ontwikkelen van visie over wat je voor je stad belangrijk vind en vertalen naar onderwerpen waarvoor je politiek wilt strijden is een fantastische bezigheid. 

Voor Heerhugowaard hebben we in de afgelopen periode ons ingezet om Heerhugowaard op een positieve manier door de crisisjaren te trekken en in te zetten op de vitaliteit van de stad. De stad toekomstbestendig te maken door de economie en duurzaamheid te versterken zonder dat het ten kosten gaat van solide gemeentelijke financiën. Voor de inwoners en ondernemers betekent dat concreet meer mogelijkheden voor kleinschalig bouwen, snel en betaalbaar internet, betere bereikbaarheid en het versterken van stedelijk gebied (Stadshart en Stationsgebied).

Voor een periode van ruim 5 jaar ben ik fractievoorzitter geweest waarbij een organisatorische wens in vervulling is gegaan. Het toekomstbestendig maken van de fractie door enthousiaste mensen ruimte te geven om zich te ontwikkelen tot volwaardige raadsleden en fractievoorzitter.

Naast mijn betrokkenheid met het bestuur van Heerhugowaard heb twee schoolgaande/studerende kinderen en een hele lieve hond. Ik ben Sales Manager bij een duitse producent van van slimme verwijzingen voor o.a. vluchtwegen in parkeergarages en terminals en de beschikbaarheid van parking en routing van vrachtwagens op industrieterreinen.

Vaak werken wij voor installateurs, fabrikanten en system integrators van gebouwbeheer- en parkeermanagement systemen. Eindgebruikers zijn overheden, commerciële dienstverleners, industrie in binnen- en buitenland.

Contactgegevens:

M: 06-21891397

E: harren.vvdhhw@gmail.com

 

Laatste tweets

 • Alex Harren tweet:

  @ckwint Natuurlijk Christiaan! Welkom in de wereld van het ondernemen. Deze VDDer en ondernemer wil ik best even met je sparren. Koffie?

  31-12-2019

 • Alex Harren tweet:

  @ckwint @medioor Is er gesproken over kansen die ze willen realiseren voor hun dorp, ongeacht bij welke gemeente ze… twitter.com/i/web/status/1…

  26-11-2019

 • Alex Harren tweet:

  @ckwint Oje, heb je te weinig aandacht? En wat is er dan zo interessant wat GL dit weekend heeft gedaan? Groet van… twitter.com/i/web/status/1…

  25-11-2019

 • Alex Harren tweet:

  @JaapKoppPvdA @ggznhn @POL_NHN @BertBlase Wat een verschrikkelijk verhaal Jaap. Heel veel sterkte!

  24-11-2019

 • Alex Harren tweet:

  @Burgerrekenkame Ook zienswijzen bestuurlijke fusie @GemLdijk en @GemHHW die positief en inspirerend zijn over… twitter.com/i/web/status/1…

  11-10-2019

Meer tweets van Alex Harren