Alex Harren

Alex Harren

Foto van Alex Harren
E-mailadres: harren.vvdhhw@gmail.com
Logo van Auditcommissie
Commissie: Auditcommissie Periode: van: tot: Functie: Voorzitter commissie
Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: 16 maart 2006 tot: Functie: Raadslid
Logo van VVD
Fractie: VVD Periode: van: 27 maart 2014 tot: Website: heerhugowaard.vvd.nl/ Functie: Raadslid

Het samen ontwikkelen van visie over wat je voor je stad belangrijk vind en vertalen naar onderwerpen waarvoor je politiek wilt strijden is een fantastische bezigheid. 

Voor Heerhugowaard hebben we in de afgelopen periode ons ingezet om Heerhugowaard op een positieve manier door de crisisjaren te trekken en in te zetten op de vitaliteit van de stad. De stad toekomstbestendig te maken door de economie en duurzaamheid te versterken zonder dat het ten kosten gaat van solide gemeentelijke financiën. Voor de inwoners en ondernemers betekent dat concreet meer mogelijkheden voor kleinschalig bouwen, snel en betaalbaar internet, betere bereikbaarheid en het versterken van stedelijk gebied (Stadshart en Stationsgebied).

Voor een periode van ruim 5 jaar ben ik fractievoorzitter geweest waarbij een organisatorische wens in vervulling is gegaan. Het toekomstbestendig maken van de fractie door enthousiaste mensen ruimte te geven om zich te ontwikkelen tot volwaardige raadsleden en fractievoorzitter.

Naast mijn betrokkenheid met het bestuur van Heerhugowaard heb twee schoolgaande/studerende kinderen en een hele lieve hond. Ik ben Sales Manager bij een duitse producent van van slimme verwijzingen voor o.a. vluchtwegen in parkeergarages en terminals en de beschikbaarheid van parking en routing van vrachtwagens op industrieterreinen.

Vaak werken wij voor installateurs, fabrikanten en system integrators van gebouwbeheer- en parkeermanagement systemen. Eindgebruikers zijn overheden, commerciële dienstverleners, industrie in binnen- en buitenland.

Contactgegevens:

M: 06-21891397

E: harren.vvdhhw@gmail.com

 

Laatste tweets

 • Alex Harren tweet:

  @Burgerrekenkame Ook zienswijzen bestuurlijke fusie @GemLdijk en @GemHHW die positief en inspirerend zijn over… twitter.com/i/web/status/1…

  11-10-2019

 • Alex Harren tweet:

  @medioor @HenkAlkmaar @parool En nu mogen aandeelhouders #hvc -oa de inwoners van #heerhugowaard - het risico gaan… twitter.com/i/web/status/1…

  12-09-2019

 • Alex Harren tweet:

  @JaapKoppPvdA @estherrommel Ik ben heel benieuwd of de politiek in Alkmaar achter de uitspraken van hun burgemeester staat.

  09-08-2019

 • Alex Harren tweet:

  @SchreuderRene Dat is waarschijnlijk het lef waarover gesproken wordt. Kan het ook autoritair vinden.

  09-08-2019

 • Alex Harren tweet:

  @JaapKoppPvdA @JaapKoppPvdA ik ken @estherrommel goed en weet dat zij zeer bekend is met situatie #Leeghwaterbrug e… twitter.com/i/web/status/1…

  08-08-2019

Meer tweets van Alex Harren