Alex Harren

Alex Harren

Foto van Alex Harren
E-mailadres: harren.vvdhhw@gmail.com
Logo van Auditcommissie
Commissie: Auditcommissie Periode: van: tot: Functie: Raadsvoorzitter
Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: 16 maart 2006 tot: Functie: Raadslid
Logo van VVD
Fractie: VVD Periode: van: 27 maart 2014 tot: Website: heerhugowaard.vvd.nl/ Functie: Raadslid

Anna van Bossetuin 8, 1705 NR  Heerhugowaard, 072-5746877 (privé) / werk 072-5764555

Ik ben vanaf 2006 raadslid in Heerhugowaard. Het samen ontwikkelen van visie over wat je voor je stad belangrijk vind en vertalen naar onderwerpen waarvoor je politiek wilt strijden is een fantastische bezigheid. 

Voor Heerhugowaard hebben we in de afgelopen periode ons ingezet om Heerhugowaard op een positieve manier door de crisisjaren te trekken en in te zetten op de vitaliteit van de stad. De stad toekomstbestendig te maken door de economie en duurzaamheid te versterken zonder dat het ten kosten gaat van solide gemeentelijke financiën. Voor de inwoners en ondernemers betekent dat concreet meer mogelijkheden voor kleinschalig bouwen, snel en betaalbaar internet, betere bereikbaarheid en het versterken van stedelijk gebied (Stadshart en Stationsgebied).

Voor een periode van ruim 5 jaar ben ik fractievoorzitter geweest waarbij een organisatorische wens in vervulling is gegaan. Het toekomstbestendig maken van de fractie door enthousiaste mensen ruimte te geven om zich te ontwikkelen tot volwaardige raadsleden en fractievoorzitter.

Naast mijn betrokkenheid met het bestuur van Heerhugowaard ben ik gelukkig getrouwd, heb twee schoolgaande/studerende kinderen en een hele lieve hond. Ik ben Sales Manager bij een duitse producent van van slimme verwijzingen voor o.a. vluchtwegen in parkeergarages en terminals en de beschikbaarheid van parking en routing van vrachtwagens op industrieterreinen.

Vaak werken wij voor installateurs, fabrikanten en system integrators van gebouwbeheer- en parkeermanagement systemen. Eindgebruikers zijn overheden, commerciële dienstverleners, industrie in binnen- en buitenland.

Laatste tweets

 • Alex Harren tweet:

  Bij #alliandermasterclass is het wel duidelijk: regie enegietransitie bij gemeentes. Maar hoe gaan we de inwoners e… twitter.com/i/web/status/1…

  09-10-2018

 • Alex Harren tweet:

  File Oosttangent? Wij zijn het zat! heerhugowaard.vvd.nl/nieuws/29087/f…

  18-03-2018

 • Alex Harren tweet:

  @RTLZ Ben erg benieuwd of @HenkKrol andere feitelijkheden kent.

  22-01-2018

 • Alex Harren tweet:

  @VVDBergennh @Nieuwsuur Vol verbazing uitspraken Nederlandse TV gezien. Hoe heeft dit zover kunnen komen?… twitter.com/i/web/status/9…

  12-11-2017

 • Alex Harren tweet:

  RT @ProvincieNH: Noord-Holland koploper in MKB Innovatie Top 100 met 22 bedrijven. Provincie investeert in duurzaam en innovatief mkb met @…

  29-06-2017

Meer tweets van Alex Harren