Alex Harren

Alex Harren

Foto van Alex Harren

Contact informatie

Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: 16 maart 2006 tot: Functie: Raadslid
Logo van VVD Dijk en Waard
Fractie: VVD Dijk en Waard Periode: van: 1 december 2020 tot: Functie: Raadslid
Logo van Auditcommissie
Commissie: Auditcommissie Periode: van: tot: Functie: Voorzitter commissie

 

Ik woon in Stad van de Zon, vader van twee kinderen en project manager in de elektrotechniek. En daarnaast ben ik raadslid.

Het is heel eervol om volksvertegenwoordiger te zijn. En geloof mij, het is zeker niet saai. Het ontmoeten van inwoners en vertegenwoordigers van lokale instellingen is heel leuk en ook leerzaam. Het is mooi om met alle vragen en ingevingen dan ook iets te kunnen doen waar behoefte naar is of wat beter kan in onze mooie gemeente.

Heerhugowaard ontwikkelt zich als een vitale stad met veel voorzieningen voor jong tot oud met steeds meer mogelijkheden om heerlijk te wonen, te werken en naar school te gaan. Aandacht is nodig voor het beter afwikkelen van verkeer, fietsverbindingen in de regio en auto en openbaar vervoer naar de randstad. Heerhugowaard heeft ook kernen met een warme dorpse karakter. En dat wil ik graag behouden.

Met de aankomende fusie (met de prachtige gemeente Langedijk) is het belangrijk om met de collega's daar de groene en historische waarde te behouden en bij te kunnen dragen aan het versterken van voorzieningen. In Heerhugowaard hebben wij nog wel wijken waar ook verbeteringen mogelijk zijn. Ik denk dan aan de leefbaarheid, bereikbaarheid, veiligheid en het verduurzamen van woningen.

E: harren.vvdhhw@gmail.com

 

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: Alex Harren

  #+31 6 87891877 #fraude Whatsapp. Wat moet ik doen? Wie pakt deze boef? #politie

  Afbeelding vanuit Twitter

  01-10-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Alex Harren

  RT @StijnNijssen: Na gezamenlijke kritiek van 16 VVD-fracties in Noord-Holland, nu ook Kamervragen van VVDer @danielkoerhuis aan de ministe…

  19-04-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Alex Harren

  @ckwint Natuurlijk Christiaan! Welkom in de wereld van het ondernemen. Deze VDDer en ondernemer wil ik best even met je sparren. Koffie?

  31-12-2019

 • Profielfoto van Twitteraccount: Alex Harren

  @ckwint @medioor Is er gesproken over kansen die ze willen realiseren voor hun dorp, ongeacht bij welke gemeente ze… twitter.com/i/web/status/1…

  26-11-2019

 • Profielfoto van Twitteraccount: Alex Harren

  @ckwint Oje, heb je te weinig aandacht? En wat is er dan zo interessant wat GL dit weekend heeft gedaan? Groet van… twitter.com/i/web/status/1…

  25-11-2019

Meer tweets van Alex Harren